Termeni și condiţii

MedicHub are sediul principal: Green Gate, Bd. Tudor Vladimirescu 22, etaj 11, 050883, Bucuresti, Romania.Termenul “utilizator” se refera la toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza website-ul www.medichub.ro “Termeni si conditii”, “Acord de confidentialitate” sunt utilizati pentru a desemna acest contract de utilizare. Articolele si stirile publicate pe acest site sunt dedicate cadrelor medicale. Informatia prezentata pe acest site are un caracter educational si informativ si in nici un caz nu poate substitui o consultatie medicala/sfat profesional. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea exclusiva SC MedicHub S.R.L. si nu pot fi reproduse, distribuite, transferate sau preluate fara acordarea anticipata a permisiunii scrise. Drepturile de copyright pentru materialele de pe acest site sunt protejate de Legea copyright-ului. Pentru a folosi orice material, trebuie trimis e-mail la adresa office@medichub.ro.

Informatiile de mai jos trebuie intelese ca fiind clauze ale unui contract de acceptare puse la dispozitie de SC MedicHub S.R.L. prin intermediul site-ului www.medichub.ro

Daca nu sunteti de acord cu termenii contractuali de mai jos, va rugam sa nu utilizati serviciile noastre. Termenii “medichub.ro”, “website”-ul, “MedicHub” reprezinta SC MedicHub S.R.L., precum si serviciile furnizate prin intermediul website-ului www.medichub.ro.

Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplica site-ului www.medichub.ro, serviciilor si continutului acestuia, fiind oferite conditionat utilizatorului. Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta sa respecte “Termeni si conditii”. SC MedicHub S.R.L. poate revizui oricand acest contract.

Folosirea in continuare a acestui site reprezinta acceptarea acestui contract.