Politica publicitară

Acest website are ca obiectiv principal furnizarea de informatii specializate si de actualitate comunitatii medicale, fiind dedicat medicilor specialisti, farmacistilor, asistentilor de farmacie, institutiilor medicale sau oricarui profesionist competent ce-si desfasoara activitatea in domeniul medical.

Informatia nu poate substitui consultatiile medicale profesionale acordate pacientilor si nu poate fi folosita ca sursa de referinta in deciziile medicale privind diagnosticul si tratamentul pacientilor.

Acest website este proprietatea integrala a MedicHub fiind finantat in intregime din surse proprii. Acest website este proprietatea MedicHub si este protejat pe teritoriul Romaniei de Legea 8/1996 ce stabileste cadrul juridic privind dreptul de autor/copyright si drepturile conexe, dar si de legile de copyright adoptate la nivel international. Reclama difuzata pe acest website va fi intotdeauna marcat distinct, fiind reglementata de politica publicitara stabilita de MedicHub:

  • Toate materialele publicitare care se pot posta pe acest website-ul bannere, advertorial, stiri promotionale, link sponsorizat (maximum 30 caractere), cu link catre un URL, casete publicitare - spatiu publicitar in care se poate insera text -, publicitate contextuala (text, imagine sau animatie) care au un un caracter comercial sunt marcate cu litera – de la publicitate

  • Site-ul www.medichub.ro poate contine/furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri de interes pentru cadrele medicale, care vor fi mentionate la rubrica partneri din cadrul acestuia. Deoarece Medichub nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, aceasta nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

  • Bannerele care nu au caracter comercial si servesc ca banner exchange sau parteneriat vor fi marcate cu cuvantul Partener.

  • Bannerele care nu contin nici un semn/cuvant si nu au un caracter comercial si apartin in intregime MedicHub.

Publicitatea este permisa numai pentru produsele medicamentoase care au fost aprobate de Agentia Nationala a Medicamentului.

MedicHub isi rezerva dreptul de a revizui politica editoriala in cazul in care continutul portalului va face necesara clarificarea sau schimbarea unor detalii.